Livslang skrivekløe

Livslang skrivekløe - Thor Gotaas | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Gotaas
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Livslang skrivekløe.pdf
ISBN
8854769423437

BESKRIVELSE

Trønderen Anders Mehlum (1848-1942) vandret på Østlandet og i Hallingdal fra 1890 til 1942, hvor han samlet nyheter og folkeminne til sin egen avis Nu. Denne boka inneholder historier og anekdoter om Nu-mannen, den fredsæle, folkekjære gubben som mange kjente, men som få kom nært innpå. Med oversikt over litteratur og kilder.

Sammenlign tilbud på Avis andenes i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Ein annan krokveg på loffarsporet er boka om ein forunderlig kar med livslang skrivekløe, Anders Mehlum (1848-1942). Han var ein bondeson frå Børsa i Trøndelag som ville bli prest, men måtte ta til takke med å vera omgangsskulelærar.

Før var det vanlig å lære seg ett yrke, for så å jobbe med det resten av livet. Nå er det vanlig å få kurs og utdanningsmuligheter gjennom jobben, slik at du lærer noe nytt hele tiden mens du er i arbeid. Livslang læringI et arbeids- og samfunnsliv i stadig endring har alle mennesker behov for å tilegne seg kunnskap og kompetanse gjennom hele livet.

RELATERTE BØKER