Livet med Elizabeth og andre kongelige personer

Livet med Elizabeth og andre kongelige personer - Richard Herrmann | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Herrmann
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Livet med Elizabeth og andre kongelige personer.pdf
ISBN
5882825299753

BESKRIVELSE

Livet med Elizabeth er Richard Herrmanns skildring av Tudor-dynastiets tid på den engelske tronen. Det er fortellingen om en av de store epoker i Englands historie, William Shakespeares tid, Thomas Mores og Sir Francis Drakes tid. Men først og fremst er det et portrett av dronning Elizabeth I, "selveste gulljenta i engelsk historie," tegnet så levende og personlig som bare Richard Herrmann kan gjøre det.

Avancerad sökning Elizabeth I av England (egentlig Elizabeth Tudor, med tilnavn som The Virgin Queen/Maiden Queen («jomfrudronningen»), Gloriana, Good Queen Bess; født 7. september 1533, død 24.

Klikk deg videre for å se hennes kuleste biler! Dronning Elizabeth er på jakt etter ny kokk, skriver Business Insider. Ifølge stillingsannonsen tilbyr Buckingham Palace en lønn på rundt 28.000 dollar i året, tilsvarende 228.000 norske kroner.

RELATERTE BØKER