Jaget

Jaget - Eystein Hanssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Hanssen
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Jaget.pdf
ISBN
3070633727644

BESKRIVELSE

Med sine romaner om etterforskeren Elli har Eystein Hanssen toppet listene på lyttetjenesten Storytel og blitt nominert til Bokhandelprisen to ganger. Og når vi møter Elli igjen i romanen Jaget, har tilværelsen har tatt en ny vending. Hun har blitt mor for første gang, og er hjemme i permisjon med datteren Mali. Men når et lik driver til overflaten i Bjørvika, får hun en oppringning fra politihuset. Politiet trenger hennes hjelp.I saken finner Elli kun ett spor: krypterte mobilmeldinger. Samtidig i Libya, kjemper flyktningen Basma og hennes to barn for en plass på båtene over Middelhavet. Ellis etterforskning peker mot en mann Beredskapstroppen Delta allerede har anholdt, Jonathan Smith. USA og PST har spilt en rolle i saken. Først når Basma ankommer Norge, faller brikkene på plass. Noen har forferdelige planer i Oslo. Elli, Brenner og Jan Nereng er byens eneste håp.Jaget er en medrivende og svært aktuell krim.

Hun kikket fort på seg selv i bakspeilet. Hun var feminin på en maskulin måte. Se komiker Cess forsøke å svare riktig på så mange spørsmål hun klarer i løpet av ett minutt. Jaget Redselen sprer seg i en liten by i Virginia ...

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager Selges ... Jaget er en medrivende og svært aktuell krim. LES MINDRE Alternative utgaver.

RELATERTE BØKER