Hele livet på en dag

Hele livet på en dag - Alyson Richman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alyson Richman
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Hele livet på en dag.pdf
ISBN
6973825481201

BESKRIVELSE

Skilt fra hverandre av krig. Bundet sammen av minnet.I førkrigstidens Praha blir to unge elskeres drømmer knust idet nazistenes invasjon skiller dem fra hverandre. Så, tiår senere, tusenvis av kilometer unna i New York, møtes to fremmedes blikk i ufravikelig gjenkjennelse. Forsynet har gitt Lenka og Josef en ny sjanse. Fra det glamorøse livet i Praha før okkupasjonen, til grusomhetene i det nazistiske Europa, utforsker The Lost Wife den første kjærlighetens kraft, menneskeåndens utholdenhet - og hukommelsens styrke.«Denne fantastiske historien kommer til å henge ved meg lenge.»Terningkast 6, Tine Sundal, tinesundal.blogspot.no«Hele livet på en dag er en bok jeg ikke klarte å legge fra meg før siste side var lest. Slike bøker er som uventede gaver og jeg kjenner et lite stikk av misunnelse til deg som skal lese den for første gang. Gled deg!» Terningkast 6, Solgunn, solgunnsin.blogspot.noLes utdrag fra boka«En sterk og gripende bok som var vanskelig å legge fra seg, og jeg innrømmer gjerne at det ikke var lett å holde tårene unna flere ganger. Anbefales varmt!» Med bok og palett, medbokogpalett.blogspot.no/«Les den hvis du vil ha en altoppslukende bok med en sterkt bevegende kjærlighetshistorie satt mot historiske kulisser.» BokelskerinnenHjerteskjærende et genuint bevegende portrett.Publishers Weekly

Innbinding: Pocket ; Antall sider: 304 ; Forfatter: Alyson Richman ... Pris: 155,-. pocket, 2017.

Har skrevet 7 romaner fra 2001 - 2015. Fra Forlaget: Praha 1930-tallet: Kunststudenten Le ... Hele livet på en dag Alyson Richman Cappelen Damm, 2013 304 sider Oversatt av Børge Lund Kan det virkelig være behov for enda en roman som dreier seg om jøder, andre verdenskrig og holocaust? Det er det sikkert ikke, men jeg er likevel uhyre glad for at Alyson Richman har skrevet denne, og at Cappelen Damm har gitt den ut på norsk. Fra det glamorøse livet i Praha før okkupasjonen, til grusomhetene i det nazistiske Europa, utforsker The Lost Wife den første kjærlighetens kraft, menneskeåndens utholdenhet - og hukommelsens styrke.«Denne fantastiske historien kommer til å henge ved meg lenge.»Terningkast 6, Tine Sundal, tinesundal.blogspot.no «Hele livet på en dag er en bok jeg ikke klarte å legge fra meg før ... «Hele livet på en dag er en bok jeg ikke klarte å legge fra meg før siste side var lest.

RELATERTE BØKER