Hatet til poesien

Hatet til poesien - Ben Lerner | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ben Lerner
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Hatet til poesien.pdf
ISBN
5030617324854

BESKRIVELSE

I dette oppfinnsomme og klargjørende essayet tar Lerner utgangspunkt i hatet mot poesien i sitt forsvar av kunsten. Gjennomgående forsøker han å forklare den edle feilslutningen som ligger til bunn for alle virkelig gode og virkelig dårlige dikt: impulsen til å overføre et individs erfaring til en samlet eksistens på tvers av tiden.

Lager bok om korona ... Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. I dette oppfinnsomme og klargjørende essayet tar Lerner utgangspunkt i hatet mot poesien i sitt forsvar av kunsten.

Når en poet blir introdusert (meg selv inkludert) på en opplesning - og uansett hva jeg ellers hører - hører jeg: Jeg, også, misliker det ... Essayet Hatet til poesien er et forsvar av kunsten. Ben Lerner tar utgangspunkt i det omfattende hatet mot poesien og undersøker de mest kjente kritikerne av denne, fra Platon og frem til vår tid.

RELATERTE BØKER