Fra Shakespeare til Knausgård

Fra Shakespeare til Knausgård - Janne Stigen Drangsholt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janne Stigen Drangsholt
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Fra Shakespeare til Knausgård.pdf
ISBN
8487433909071

BESKRIVELSE

Har du noen gang følt at det er bøker du virkelig burde ha lest? At du havner i pinlige situasjoner i selskapslivet fordi du har hull i bokhylla? Her er løsningen! Janne Stigen Drangsholt (Ingrid Winter-bøkene) har i lengre tid bidratt til NRK-podkasten «Kjente bøker på 4 minutter» med stor suksess. Nå har hun slått seg sammen med tegneren Therese G. Eide («Intet nytt fra hjemmefronten»), og resultatet er en morsom, lettfattelig og overraskende nyttig innføring i 66 klassikere hentet fra hele litteraturhistorien. Homer og Astrid Lindgren, Shakespeare og Knausgård, Wolf og Mantel, gammel og ny og høy og lav: alle er representert og tilgjengeliggjort på beste vis. Underveis ler du så du setter kaffen i halsen samtidig som du blir klokere. Etterpå kan du enkelt briljere med kunnskapen i alle sosiale lag, og ingen vil kunne avsløre at du ikke har lest bøkene ...

For meg var det å lese Knausgård akkurat sånn. (…) Knausgård skrev om sin far - jeg opplevde at han skrev om min.

juli i fjor gikk sterkt inn på Karl Ove Knausgård og preger den siste boken hans. Nå er forfatteren opptatt av en skikkelig rettssak. Skuespilleren Frank Jørstad åpnet med "Verden er en scene" fra komedien "Som dere vil ha det" (As you like it), med den berømte beskrivelsen av menneskets syv stadier fra fødsel til alderdom.

RELATERTE BØKER