Festbord

Festbord - Helene S. Lundberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene S. Lundberg
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Festbord.pdf
ISBN
9317665589926

BESKRIVELSE

Har du konfirmant i vår? Eller fyller du rundt år og skal arrangere fest for venner og familie? I løpet av et år er det mange små og store anledninger som skal feires - og ofte står man der og lurer på hvordan man skal gripe det an. Det er mye å spare i å ordne både kuvertpynt, bordkort og blomster selv, og bordet blir veldig mye flottere dersom serviettene er brettet i en form og stil som passer til det øvrige. Her får du kyndig hjelp med alt fra serviettbretting og blomsterarrangement til bordkort og kuvertpynt. Helene tar også for seg ulike vasetyper, ser på formen og størrelsen, og gir råd om hva slags buketter og blomstertyper som er finest i de forskjellige vasene. Alt vises med flotte fotoer og trinn for trinn-forklaringer.

La gjerne fargen på lysene ta opp fargen på duken, serviettene eller lignende. Festbord i hvitt og grått. Dette festbordet ble dekket til 17.

Perfekt til alle slags arrangementer der du trenger plass til middagsgjester og annet. NB! På grunn av bruken av resirkulerte materialer i produksjonsprosessen, kan finishen på bordplaten være matt og ha en viss ... Rustikke festbord gir en helt spesiell atmosfære og stemning.

RELATERTE BØKER