Festbord

Festbord - Helene S. Lundberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene S. Lundberg
DIMENSJON
11,67 MB
FILNAVN
Festbord.pdf
ISBN
3821463636810

BESKRIVELSE

Har du konfirmant i vår? Eller fyller du rundt år og skal arrangere fest for venner og familie? I løpet av et år er det mange små og store anledninger som skal feires - og ofte står man der og lurer på hvordan man skal gripe det an. Det er mye å spare i å ordne både kuvertpynt, bordkort og blomster selv, og bordet blir veldig mye flottere dersom serviettene er brettet i en form og stil som passer til det øvrige. Her får du kyndig hjelp med alt fra serviettbretting og blomsterarrangement til bordkort og kuvertpynt. Helene tar også for seg ulike vasetyper, ser på formen og størrelsen, og gir råd om hva slags buketter og blomstertyper som er finest i de forskjellige vasene. Alt vises med flotte fotoer og trinn for trinn-forklaringer.

Vi har et stort utvalg borddekorasjoner som passer enhver anledning. Ferdig festbord med kaldmat som du bare trenger legge opp på fat eller skåler. Passer perfekt til frokosten eller brunsjen.

En hel rekke på bordet kan være flott. Det samme kan mange kubbelys i ulike størrelser.

RELATERTE BØKER