Den norske ølboka

Den norske ølboka - Jørn Idar Almås Kvig | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Idar Almås Kvig
DIMENSJON
9,50 MB
FILNAVN
Den norske ølboka.pdf
ISBN
6637938211992

BESKRIVELSE

Den norske ølboka - En guide til norske øl og bryggerier tar for seg den spennende historien til over 70 norske bryggerier og mer enn 400 øl. Alt fra pilsnere og hveteøl, til syrlige fruktøl og mørke portere. I denne praktboken finner du lokale oppskrifter fra forskjellige regioner i Norge, samt tips til gode ølsteder som er verdt et besøk. Boken gir også en introduksjon til hvordan du får den beste smaksopplevelsen, oversikt over forskjellige ølstiler og hvordan du kombinerer øl og mat på best mulig måte. I tillegg til dette gir boken et innblikk i historien om øl i Norge og norsk tradisjonsøl - kort sagt er dette en nærmest komplett guide til norske øl og bryggerier. Øltrenden er på sitt største og vi presenterer de beste og mest spennende bryggeriene og ølene i Norge akkurat nå.

I Hedmark er det Sound Garden i Elverum og Gullkorn Ølbar i Hamar som trekkes fram, mens det i Oppland er skjenkestedet Heim på Lillehammer som ... Den norske ølboka - et guide til norske øl og bryggerier Jørn Idar Almås Kvig, 2016: Den norske ølboka tar for seg den spennende historien til over 70 norske bryggerier og mer enn 400 øl. 08.09.2016 Den nye store ølboka har satt seg som mål å videreføre posisjonen som den fremste internasjonale ølbibelen.

Les mer om Den norske ølboka; 11: Hjemlandet: Haakon og Maud VII. Tor Bomann-Larsen.

RELATERTE BØKER