Den coachende treneren; Om å coache unge utøvere på nasjonalt og internasjonalt nivå; Bok 3

Den coachende treneren; Om å coache unge utøvere på nasjonalt og internasjonalt nivå; Bok 3 - Frank E. Abrahamsen, Erlend O. Gitsø | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank E. Abrahamsen, Erlend O. Gitsø
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Den coachende treneren; Om å coache unge utøvere på nasjonalt og internasjonalt nivå; Bok 3.pdf
ISBN
2525142119864

BESKRIVELSE

Dette er tredje og siste bok i bokserien Den coachende treneren. Denne gangen tar forfatterne for seg vesentlige sider av trenergjerningen når man har utøvere som satser. Hva kan du som trener bidra med når utøveren står foran - eller har opplevd - sitt nasjonale eller internasjonale gjennombrudd? Å være trener for unge mennesker som har lagt ned masse arbeid i idretten sin, er både spennende og utfordrende. Det stilles høye krav til trenerens kunnskap, involvering og bruk av tid, og trenere på toppnivå forventes å ha kontroll på mange ting, som effektive treningsprinsipper, idrettens egenart og grunnleggende fysiologi. Men i dag er det en tydelig tendens, særlig internasjonalt, at trenerutdanninger og treneryrket også omfatter stressmestring, evaluering, kommunikasjon og selvstendiggjøring av utøveren. I denne boken guides du gjennom slike viktige temaer. Har du en mer komplett verktøykasse i trenerjobben din, kan det gi utbytte i form av bedre samarbeid - og bedre resultater!

Denne gangen tar forfatterne for seg vesentlige sider av trenergjerningen når man har utøvere som satser. Hva kan du som trener bidra med når utøveren står foran - eller har opplevd - sitt nasjonale eller internasjonale gjennombrudd?Å være trener for unge mennesker som har lagt ned masse arbeid i idretten sin, er både ... Den coachende treneren - om å coache viderekomne; Den coachende treneren - om å coache de som satser [Kommer] Om forfatterne: Frank Eirik Abrahamsen har dr.

Håpet er at boka skal gi leseren verktøy som kan bidra til å motivere unge utøvere til fortsatt deltakelse i ungdomsårene. Den coachende treneren - om å coache begynnere, den første av tre bøker i serien «Den coachende treneren», handler om det å være trener for dem som nylig har startet med idrett. Å jobbe godt med nybegynnere er en viktig oppgave.

RELATERTE BØKER