Vin til maten

Vin til maten - Christer Berens | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christer Berens
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Vin til maten.pdf
ISBN
1153603565466

BESKRIVELSE

Dette er en praktisk oppslagsbok som hjelper deg med å finne gode vinmatcher til ulike typer mat gjennom hele måltidet. Når kombinasjonen av mat og vin er vellykket, får både maten og vinen et løft. En vin kan være himmelsk til en matrett og en katastrofe til en annen. Christer Berens lærer deg hvorfor, slik at du selv velger riktig. I bokens andre del får vinen spille hovedrollen. Hvilken mat velger du til den flasken du har stående? Christer Berens er kåret til Norges beste vinkelner to ganger og har bakgrunn fra restauranter som Bagatelle, Bølgen & Moi og Le Canard. Han har også skrevet en rekke mat- og vinbøker og er fast innslag på TV2s God Morgen, Norge og P4s Nytelsesfredag.

Dette spiser folk i Nord-Korea. Maten du må ha når krisen inntreffer.

Kokt og stekt lam smaker ulikt, slik lagret og fersk mat gjør. Til lagret ost og spekemat passer vin med lagret preg fra berme, fat eller flaske.

RELATERTE BØKER