Levende begravet

Levende begravet - Peter James | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter James
DIMENSJON
3,68 MB
FILNAVN
Levende begravet.pdf
ISBN
9971130946549

BESKRIVELSE

Det begynte som en dårlig spøk på utdrikningslaget. Michael Harrison skulle få igjen for det han tidligere hadde utsatt sine venner for. Men alt går veldig feil. Vennene havner i en kollisjon med bilen på vei til puben, og Michael er etterlatt alene, levende begravet i en kiste som langsomt tar inn vann. Bare tre dager gjenstår til bryllupet idet politietterforskeren Roy Grace kontaktes av den fortvilede vordende bruden, Ashley Harper. Alle forlovedens kamerater er døde, med unntak av en, og han sier ingen ting.

Heldigvis er det bare en grov spøk fra vennene på utdrikningslaget. Uheldigvis blir vennene drept i en kollisjon. Myrdet og begravet levende av mannen sin - hennes siste ord i livet knuser hjertet mitt.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Levende begravet i 69 dager. Når Mario Sepúlveda drar ned i San José-gruven 5.

RELATERTE BØKER