Klassifikasjon av sykepleieresultater (NOC)

Klassifikasjon av sykepleieresultater (NOC) Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
Klassifikasjon av sykepleieresultater (NOC).pdf
ISBN
3082272688090

BESKRIVELSE

NOC presenterer en standardisert terminologi for pasientresultater.Boka vil være en verdifull ressurs for sykepleiere, studenter og andre som ønsker å sette seg inn i systemer for klassifikasjon som kan brukes til å evaluere og vurdere pasientens tilstand.Prosjektleder: Kathy MølstadRedaksjonsutvalg: Lilly Marit Angermo, Sidsel Børmark, Cecilie Dale og Elisabeth Ursfjord.Innhold: Boka inneholder 330 forskningsbaserte resultatutsagn som gir en standardisering av forventede pasientresultater. Hvert resultat inneholder en definisjon, en oversikt over indikatorer og målinger som tilrettelegger for klinisk implementering. Resultatene i NOC kan koples til sykepleiediagnosene i NANDA, for å fremme kliniske beslutninger. Resultatene i NOC er organisert i et begrepsmessig rammeverk, med bruk av en kodet taksonomi, slik at det er lett å finne fram til resultatene/resultatutsagnet. Boka innholder eksempler på implementering ved praksis- og læresteder.

Terminologien er utviklet av International Council of Nursing som samarbeider med Verdens helseorganisasjon om globale helseproblemer. Klassifikasjon av sykepleieresultater (NOC) Marion Johnson, Meridean Maas og Sue Moorhead ... Klassifikasjon av sykepleieresultater (NOC) Marion Johnson, Meridean Maas og Sue Moorhead. Legg i ønskeliste ... Pakke bestående av Klassifikasjon av sykepleieintervensjoner (NIC), Klassifikasjon av sykepleieresultater (NOC) og NANDA sykepleiediagnoser.NIC: Boka er et klinisk verktøy som gir en oversikt over alle sykepleierintervensjoner og spesialisert praksis. Viser 1 - 2 av 2 Kategori + Alle ...

... Cappelendamm | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon sentralbord: 21 61 65 00 BESKRIVELSE.

RELATERTE BØKER