Kjønnsmakt i idrett og friluftsliv

Kjønnsmakt i idrett og friluftsliv Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Kjønnsmakt i idrett og friluftsliv.pdf
ISBN
4603995870256

BESKRIVELSE

Kjønnsforskning knyttet til idretts- og friluftsliv utgjør et lite men dynamisk felt. Denne antologien søker å bidra til ny kunnskap og større nyansering av hva kjønnsmakt er og hvordan forestillinger om maskulinitet og feminitet brynes mot kulturelle og politiske prosesser. Boka har et mangfoldig fokus på idrett, friluftsliv og kjønn utfra historiske, filosofiske, samfunnsviten- skapelige og idrettsvitenskapelige perspektiver. Utspringet for antologien var en markering av 70-årsdagen for idrettssosiolog og historiker, Gerd von der Lippe. Boka vil være av særlig interesse for studenter, forskere, idrettsledere og sportskommentatorer med interesse for pågående debatter om kropp, kjønn, identitet, mening og makt.

Aktuelle undertema innan kultur, idrett og friluftsliv finn du i menyen til venstre. I kolonnen til høgre finn du artiklar, informasjon og eksterne ... Avdelingen Idrett, friluftsliv og folkehelse under Kultur skal legge til rette for at idrettslag og friluftsorganisajoner har de beste betingelsene for å kunne gi kommunens innbyggere et godt aktivitetstilbud. 1.2 Metode, prosess og organisering Kommunedelplan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet er resultatet av en rullering av Plan for idrett og fysisk aktivitet 2017-2020, vedtatt i kommunestyret 15.12.2016.

... utvikle gode planer som politiske styringsredskaper for utviklingen innenfor idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv.

RELATERTE BØKER