Julemat

Julemat - Andreas Viestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Viestad
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Julemat.pdf
ISBN
2589057360019

BESKRIVELSE

En julebok for alle generasjoner fra Andreas Viestad.Klar for en velsmakende jul, juleforberedelser og nyttårsfest? Velkommen til en bok full av ribbe, pinnekjøtt, gløgg, lussekatter, hjemmelagd sild og gravlaks, delfiakake, marsipan, kakao, grøt, appelsiner, lutefisk, juletorsk, hummer og nyttårskalkun. Det er mye. Men det er godt. Og det er aller best når man har lagd det selv - enten på tradisjonelt vis eller med en moderne vri. En julebok for alle generasjoner, med nøye forklaringer og lure løsninger fra Norges mest prisbelønte og velformulerte matformidler.Andreas Viestad gir deg alle sine gode tips til planleggingen, slik at du kan kose deg med juleforberedelsene - uten stress. Dette er den perfekte boken også for deg som skal invitere til julefeiring for første gang.Bla i boka

Du gjør vel ikke dette med ribbefettet? Ja, du kan spise det du vil i julen. Denne julematen kan bli farlig etter flere timer på lunsjbordet. Julemat.

Norsk julemat dreier seg om svineribbe, julepølse, pinnekjøtt, røkte og saltede lammelår, medisterkaker, juleskinker, sylte og mye, mye mer. Vi på Smedstuen Gård satser på norsk julemat i vårt sortiment. Lurer du på hvor du får den billigste handlekurven til jul? KIWI er den soleklare vinneren av VGs store julematbørs 2017.

RELATERTE BØKER