Gjerningsmenn

Gjerningsmenn - Harald Welzer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Welzer
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Gjerningsmenn.pdf
ISBN
4147783055863

BESKRIVELSE

Mye er skrevet om holocaust og andre verdenskrig. Men det kanskje aller viktigste spørsmålet har fortsatt ikke blitt besvart: Hvordan kunne helt "vanlige menn" - familiefedre, funksjonærer og harmløse gjennomsnittsmennesker - plutselig bli til massemordere og brutale torturister? I Gjerningsmenn gir en av verdens fremste sosialpsykologer, tyskeren Harald Welzer, oss et nytt og urovekkende svar på dette spørsmålet, bygd på materiale både fra andre verdenskrig og våre dagers kriger.

I Gjerningsmenn konsentrerer Welzer seg om den tyske politibataljon 45, som tjenestegjorde på østfronten under andre verdenskrig. Politiet meldte klokken 15.31 at de hadde mottatt meldinger om et væpnet ran av Joker på Billingstad i Asker. - Fire gjerningsmenn løp fra stedet etter å ha truet med pistol, sier ... Pris: 319,-.

Korpsene vil være en del av skoleundervisningen. Sidebygning sto i full fyr: - En mann omkom.

RELATERTE BØKER