Fasciststaten Nord-Korea

Fasciststaten Nord-Korea - Terje Albregtsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Albregtsen
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Fasciststaten Nord-Korea.pdf
ISBN
3210705411428

BESKRIVELSE

Ei uvanlig reiseskildring.Forfatter Torbjørn FærøvikTakk, Terje, og boken du har skrevet er GOD.Forfatter Gert NygårdshaugHei Terje!Du har skrevet en flott bok. Spesielt deler jeg dine ettertanker og analyse.Til lykke med en leseverdig bok!Romsdals BudstikkeSom å reise til en annen planet.Pensjonert journalist Terje Albregtsenskrev under på å ikke publisere ord eller bilder fra reisen til Nord-Korea. Likevel gir han ut bok med både reise-skildring og politisk analyse.Terje Albregtsen har skrevet ei uvanlig reiseskildring. Boka skildrer et møte med ulike verdener på Koreahalvøya, både Nord-Korea og Sør-Korea, med Kina som springbrett. Han ville se Nord-Korea før det var for seint. Med de gjensidige krigstruslene fra USA og Nord-Korea kan verden risikere en global katastrofe.Nord-Korea vil ha formell våpenkvile som avslutter Koreakrigen. Verden vil ha slutt på bombe- og rakettruslene. Å løse konflikten på Koreahalvøya er for stor oppgave for militære og for stormaktpolitikere. Løsninga kan ligge i økt samkvem mellom menneskene, gjerne økt turisttrafikk.Hva slags system og ideologi står Nord-Korea for i dag? Av alle kjente politiske ideologier, så fant forfatteren at fascisme passa best. Fasciststaten Nord-Korea er både ei reiseskildring og en analyse.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Nord-Korea, ni år på flukt fra helvete Eunsun Kim.

Kongens gate 2, 7011 Trondheim, Norway. Nord-Koreas president er en tittel som bare en person har hatt siden den nordkoreanske statens proklamasjon 1948.. Normalt har leder av parlamentets presidie innehatt presidentens seremonielle oppgaver, med unntak av perioden 1972-1984 da Kim Il-sung fikk tittelen «president», samt de fire første årene etter hans død. USAs spesialutsending til Nord-Korea, Stephen Biegun, oppfordrer landet til å vende tilbake til forhandlingsbordet og sier alle tema er aktuelle å snakke om. Om Fasciststaten Nord-Korea Ei uvanlig reiseskildring.

RELATERTE BØKER