Det siste brevet

Det siste brevet - Joralf Gjerstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joralf Gjerstad
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Det siste brevet.pdf
ISBN
8439513236848

BESKRIVELSE

Joralf Gjerstad er kjent for de fleste av oss. Det er allerede skrevet flere bøker om de gode, helbredende kreftene til Snåsamannen. Gjennom et langt liv har han hjulpet over 50 000 mennesker. Men det er en annen side av ham vi sjeldent har fått høre om, og det er hans egen sterke kristne tro som har gitt ham styrke i motgang og medgang gjennom livet. I denne boka deler Joralf Gjerstad sine mest inderlige tanker i sterkt personlige tekster om tro, kraft og styrke - skrevet gjennom en tidsperiode på nærmere 70 år. Det er blitt en samling inderlige tekster om takknemlighet og trøst, nåde og kjærlighet, håp og glede.

DET SISTE BREVET snåsamannen om tro, kraft og kjærlighet. Med hustavler, salmer og dikt Det uttrykket kan også brukes på hans siste plate Brenn siste brevet.

I det samme brevet kommer det fram at hun har det vondt og at hun har store belastninger i livet: «Så, det går egentlig helt fint med meg. Det siste brevet fra fengselcella 21. august 1945 skrev Arne Saatvedt et siste brev til sin far fra cella i fengslet på Suttestad i Lillehammer: Brevet var det siste faren fikk.

RELATERTE BØKER