Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk

Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk - Anders J. Hyvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders J. Hyvik
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Den store oppskriftsboken for retter av klippfisk og stokkfisk.pdf
ISBN
6300641290006

BESKRIVELSE

Anders J. Hyvik startet sin karriere som elev på Croftholmen Yrkesskole for Sjømenn på Stathelle, oktober 1958. 3 måneder senere mønstret han på M/T «Polarprins» i Livorno, Italia. Derfra bar det ut i den store verden. For tusenvis av gutter på den tiden var det nok av jobber å få, eventyrlysten var stor, og mulighetene for en karriere til sjøs var ikke det verste å se fram til. Der smakte unge Hyvik bacalao for første gang: det var ingen gastronomisk opp.levelse. Etter flere forsøk overvant han skrekken, og som de fleste sjøfolk, ble han en svoren tilhenger av bacalao. Hyvik reiste hjem etter drøye 3 år og tok kokkskolen i Sandefjord. Etter 3 strake år på sjøen, tok han stuertskolen, også den i Sandefjord. Skjebnen ville det slik at det var ledig jobb på Croftholmen Maritime Skole, som navnet var forandret til. I dag heter den Croftholmen Videregående Skole, med mange linjer, også hotel- og næringsmiddelfag. Hyvik underviste i kokkfag ved skolen.

(126/192) Den Store kokeboken. Grunnbok for alle kjøkken (2002) 4.

Aktuelt nå; Gå til Aktuelt nå; Maisalg på ebøker — fra kun 49,-Nyheter; Topp 10 ebøker ... Når klippfisk ambassadøren selv hadde fått roet seg var det på tide med neste rett, og heldigvis for kokkene kunne denne retten ikke passet bedre inn akkurat nå. Dette er en av livrettene til klippfisk ambassadøren, nemlig Olinhos (bedre kjent som Bolinhos).

RELATERTE BØKER