Autentisitetens etikk

Autentisitetens etikk - Charles Taylor | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles Taylor
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Autentisitetens etikk.pdf
ISBN
5206505453274

BESKRIVELSE

Et sentralt kjennetegn ved Moderniteten er idéen om individualisme. Men med den har det moderne selvet havnet i et paradoks - autentisitetskulturen, med dens idé om at vi alle kan finne kilden til et verdifullt liv i vår egen private subjektivitet, forstår ikke at det moralske rom er et kollektivt rom.Man finner ikke frem til hva som er verdifullt ved å rote på soveværelset, derimot finner man det ved å analysere de historisk frembragte, kollektive forestillinger det moderne selvet har om seg selv. Charles Taylor er professor ved McGill University, Canada og leverer med Autentisitetens etikk (The Malaise of Modernity) et viktig bidrag til debatten om det moderne samfunnets grunnlag og fremtidsutsikter. Oversatt av Petter Nafstad.Nr. 33 i Cappelens upopulære skrifter.

Bjarnadottir A, Vik K. Experiences of staying healthy in relationally demanding jobs: an interpretative phenomenological study of work-engaged nurses in the hospital.

Men teori og Ønsker du å laste ned en Autentisitetens etikk-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Autentisitetens etikk og andre bøker av forfatteren Charles Taylor. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Jeg vil nå lete etter det andre motivet ved autentisitetens etikk; horisonten. Det betyr at jeg vil se etter hvordan eksterne forhold har en plass og en betydning i disse tekstene.

RELATERTE BØKER