Småbarnspedagogikk

Småbarnspedagogikk Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
Småbarnspedagogikk.pdf
ISBN
9740326375793

BESKRIVELSE

Synet på de minste barnehagebarna, 1-3 år, har endret seg radikalt de seneste årene. Fra å bli betraktet som noen som er avhengig av omsorg, ser vi nå små, kompetente individer i sin verden. Med forståelsen for det lille barnet kommer også behovet for en ny småbarnspedagogikk. Boka er oppdatert i forhold til ny barnehagelærerutdanning.

Synnøve Haugen (Redaktør) ; Gunvor Løkken (Redaktør) ; Monika Röthle (Redaktør) Synet på de minste barnehagebarna, 1-3 år, har endret seg radikalt de seneste årene. Fra å bli betraktet som noen ... Tilleggsutdanningen i barnehagepedagogikk som kreves, er et studie som gir 60 studiepoeng fordelt på to emner: 30 studiepoeng småbarnspedagogikk og 30 studiepoeng barnehagepedagogikk.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788245006377 Fra hver sitt ståsted viser de hvordan småbarnspedagogikk handler om å skjerpe interessen for, innsikten i, gleden over og viljen til å se og forstå små barns perspektiv, deres kroppslige væremåter, deres signaler, ytringer og emosjonelle gester. Småbarnspedagogikk er et flerfaglig tilleggsutdanningstilbud for dem som allerede har fullført en treårig pedagogisk høgskoleutdanning, og som ønsker å kvalifisere seg til barnehagelærer. Læringsutbytte.

RELATERTE BØKER