Sitater fra femti års muntlig praksis

Sitater fra femti års muntlig praksis - Georg Johannesen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Sitater fra femti års muntlig praksis.pdf
ISBN
8011399489662

BESKRIVELSE

Boken inneholder noen av de mest aktuelle og tankevekkende utsagn fra Georg Johannesen. Disse er basert på nærmere 70 intervjuer, gitt i en periode på 50 år. Sitatsamlingen ønsker å vise fram Johannesens muntlige praksis som forfatter og intellektuell, hans evner til å formulere sentenser, epigrammer og tankebilder i samtaler og intervjuer, om alt fra politiske, faglige og pedagogiske emner til etiske og eksistensielle. Har litteraturliste og personregister.

Johannesen var Norges første professor i retorikk og markerte seg sterkt politisk. Sitater av Georg Johannesen ... Boken inneholder noen av de mest aktuelle og tankevekkende utsagn fra Georg Johannesen.

Gyldendal SITATER FRA FEMTI ÅRS MUNTLIG PRAKSIS Georg Johannesen: Denne er utsolgt. Send oss en e-post så kan vi bestille boka for deg.

RELATERTE BØKER