RIK bibelbruk

RIK bibelbruk - Hans Johan Sagrusten | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Johan Sagrusten
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
RIK bibelbruk.pdf
ISBN
9953737131240

BESKRIVELSE

RIK bibelbruk er skrevet for alle som ønsker å gi Bibelen mer plass - i menigheten, i bibelgruppa og i egen hverdag. I boka blir vi kjent med grupper av kristne i andre deler av verden, grupper som i mange år har kommet sammen for å lese fra Bibelen. Gjennom disse historiene og spørsmål til hvert tema utfordrer RIK bibelbruk leserne til å ta Bibelen mer i bruk i det kristne fellesskapet.

Da jeg fortalte om RIK bibelbruk for første gang på en samling for ledere i Midt-Norge, etter å latt meg inspirere av Sagrusten, fikk jeg raskt høre at slik hadde det vært i Kvinneforeningen i Oppdal i mange år. Den heter RIK Bibelbruk og er skrevet Hans Johan Sagrusten. Hans Johan Sagrusten er bibelbrukskonsulent i Bibelselskapet.

I boka blir vi kjende med grupper av kristne i andre delar av verda, grupper som i mange år har kome saman for å lesa frå Bibelen. Rik bibelbruk. Bli inspirert til å ta Bibelen mer i bruk i menigheten: «RIK bibelbruk» er en bok og et utviklingsopplegg for norske menigheter.

RELATERTE BØKER