Kunstig intelligens

Kunstig intelligens - Per Kristian Bjørkeng | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Kristian Bjørkeng
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Kunstig intelligens.pdf
ISBN
9844931184629

BESKRIVELSE

Kunstig intelligens har lenge egget fantasiene til både fremtidsoptimister og de mer dystopiske. Vil maskiner snart kunne gjøre alt vi ber dem om? Vil de ta jobbene våre? Eller i verste fall ta over kloden? Mange har ikke tatt inn over seg at kunstig intelligens allerede i dag styrer mye av våre liv. Kanskje ikke i form av roboter, men bitte små dataprogrammer som fungerer fundamentalt annerledes enn de vi kjenner fra før. Disse revolusjonerende nye verktøyene fører med seg helt nye muligheter. Og helt nye problemer. Forstår vi hva teknologene er i ferd med å skru sammen? I denne boken gir Per Kristian Bjørkeng en engasjerende innføring i en teknologi som kan lære seg å manipulere folkemengder, diagnostisere sykdommer bedre enn leger og kjøre en lastebil tvers over USA. Han viser hvordan den gir spektakulære resultater på stadig flere samfunnsområder og kartlegger hva vi kan forvente dersom utviklingen fortsetter i samme tempo. Underveis knuser han myter, tar et krasjkurs i maskinlæring og forteller hvordan en liten forskergruppe i 2012 fikk et gjennombrudd som fører til at fremtiden vil komme mye tidligere enn ekspertene hadde trodd.

Det er fordi hun bare er en bløff. For abonnenter Erna Solberg får kritikk på Aftenposten ... Kunstig intelligens er den kraftigste teknologibølgen vi har sett på lenge, og kommer til å påvirke de fleste samfunnsområder, fra arbeidsliv og undervisning til transport, medisin og offentlige tjenester.

Det ble et blodbad VERDENS BESTE: Sergej Karjakin og Magnus Carlsen gjorde opp om VM-tittelen i sjakk i New ... Kunstig intelligens og smarte maskiner har passert bunnpunktet i hypekurven og er på full fart inn i en epoke der teknologien leverer forretningsverdi og har kommersiell utnyttelse. Mange av de teoretiske og matematiske modellene bak kunstig intelligens er langt fra nye, men de er først de siste årene denne type teknologi har fått en høy grad av tilgjengelighet for kommersiell utnyttelse. Kunstig intelligens er den gren inden for datalogien, der beskæftiger sig med at få maskiner til at "tænke"; det vil sige set at få dem til at kunne gå målrettet efter noget, f.eks.

RELATERTE BØKER