Kongen din

Kongen din - Odd-Magnus Williamson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd-Magnus Williamson
DIMENSJON
4,3 MB
FILNAVN
Kongen din.pdf
ISBN
8693780533319

BESKRIVELSE

Det sosiale nettverket Twitter oversvømmes av fiktive kontoer, men den fiktive profilen som definitivt har fått mest følgere er @KongenDin. Dette er boken basert på twitterfenomenet, tegnet og fortalt av Sindre Goksøyr og Odd-Magnus Williamson.Boken er en årskavalkade over Kong Haralds liv. Vi får observasjoner fra statsråd, eller "fredagsklubben" som han kaller det, til forberedelse av nyttårstale hvor Harald er usikker på om alle vet hvem He-Man er.Vi følger Kongen og Dronningen på reiser gjennom Lillestrøm, som begge synes er bittelitt stygt. Og får reiseskildringer fra London hvor vår ærede konge tror Madame Tussaud museet er en stor "stå-stille" lek. Hva synes egentlig Kongen om å måtte vinke hele 17 mai? Hvilket medlem av kongefamilien er dårligst i vri-8'r? Hvilket land gir de aller dårligste utvekslingsgavene?

Han gir oss et unikt innblikk i så vel maktens korridorer som i de innerste rojale kretser, der ingenting unnslipper hans årvåkne blikk og skarpe penn.Odd Magnus Williamson har skrevet hundre nye tweets som blir eminent illustrert av Sindre Goksøyr til glede for nye og gamle lesere. Hans Majestet Kongen talte i kveld fra Kongsseteren, der Kongeparet er i karantene. Foto: Det kongelige hoff Det sosiale nettverket Twitter oversvømmes av fiktive kontoer, men den fiktive profilen som definitivt har fått mest følgere er @KongenDin.

Parodiside av kong Harald V. Facebook viser informasjon for å hjelpe deg med bedre å forstå formålet med en side. Pris: 172,-.

RELATERTE BØKER