Knut Steen

Knut Steen - Harald Flor | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Flor
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Knut Steen.pdf
ISBN
5015248767694

BESKRIVELSE

Et fantstisk verk om en av våre største skulptører, en vakker og rikt illustrert kunstbok. Knut Steen tok med seg sin klassiske utdannelse fra de to legendariske professorene Per Palle Strom og Stinius Fredriksen inn i modernismens tid. Man har kalt ham "en poet i marmor" og den som tuktet de hardeste materialer til den fineste fløyel. I boken forteller Harald Flor om dette, men først og fremst om hvordan Knut Steen utviklet sin særegne kunst, hans hovedverk og den kamp han ofte sto i med opinion og oppdragsgivere. Verden har Marini, Brancusi og Giacometto. Norge har Steen.

Han har således arbeidet med bronse, granitt ... Kontaktinformasjon for Knut Steen, telefonnummer, adresse og mer kontaktinformasjon. Knut Steen tilbrakte viktige år av sitt liv i Sandefjord. Stedet der skulpturparken ligger er tidligere skipsreder Anders Jahres herskapelige eiendom, som er kjøpt av blant andre Sandefjord kommune til glede for allmennheten.

september 2011) var ein norsk skulptør, utdanna ved Statens Kunstakademi under Per Palle Storm og Stinius Fredriksen.Han var busett i Carrara i Italia frå 1976.. Av kjende monument kan nemnast Hvalfangermonumentet i Sandefjord 1960, Oppgangssaga i Hønefoss 1979, Aurora framfor Regjeringsbygget i Oslo 1982, Shetlands-Larsen 1992 i ... KNUT STEEN (1924-2011): Da det smalt i regjeringskvartalet 22.

RELATERTE BØKER