Helseøkonomi

Helseøkonomi - Jan Abel Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Abel Olsen
DIMENSJON
10,6 MB
FILNAVN
Helseøkonomi.pdf
ISBN
4694199414857

BESKRIVELSE

Hvordan skape 'mest mulig helse for pengene' - til de som trenger det mest? Dette er en grundig innføring i faget helseøkonomi skrevet og tilrettelagt for studenter innenfor medisin og helsefagene. Lettfattelig og oversiktlig presenterer forfatteren sentrale modeller som ligger til grunn for hvordan helsevesenet kan finansieres, og hvordan helseforbedringer og kostnadseffektivitet kan beregnes. Ledere og andre som er interessert i eller arbeider med organisering, økonomistyring og prioriteringer i helsevesenet vil ha stor nytte av boka. Hvert kapittel har oppgaver for diskusjon og refleksjon, samt en oversikt over anbefalt litteratur for videre lesing.

Organisasjonskart på norsk (PDF) Organisasjonskart på engelsk (PDF) Organisasjonskart på samisk (PDF) Divisjon folkehelse og forebygging Oslo Economics er et av landets ledende miljøer innenfor samfunnsøkonomisk rådgivning. Muligheter til å jobbe med dagsaktuelle og faglig interessante problemstillinger er stikkord for vår arbeidshverdag.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202254049 Helseøkonomi har hovedområdene systemanalyse og nytte-kostnads-analyse .. I systemanalyse studerer man virkninger av helsevesenets institusjoner, lovbestemmelser, organisering og incentivstrukturer på ressursutnyttelse og verdiskaping og på fordeling av helsetjenester og helse. Kjøp Helseøkonomi fra Cappelendamm Hvordan skape 'mest mulig helse for pengene' - til de som trenger det mest? Dette er en grundig innføring i faget helseøkonomi skrevet og tilrettelagt for studenter innenfor medisin og helsefagene.

RELATERTE BØKER