Fortell dem

Fortell dem - Einar Lyngar, Egil Reindal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Lyngar, Egil Reindal
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Fortell dem.pdf
ISBN
2126699761361

BESKRIVELSE

Andaktsbok for hele familien - revidert og nyskrevet bestselger Fortell dem er en gullgruve for en ny generasjon av barn og unge. Boken har vært en viktig kilde til inspirasjon og trosopplæring i mange kristne hjem siden 1952. Den tar deg og familien din med på en spennende trosreise gjennom alle årets dager, og den følger høytider og begivenheter gjennom kirkeåret. "Fortell dem" inneholder historier om troshelter og bibelske personer, og den formidler kristne holdninger og verdier på en rik og pedagogisk måte. I den nye utgaven avsluttes hver andakt med en kort bønn. For familier med barn fra 7 år. Boken har et fyldig emneregister med bibelhenvisninger. «Jeg tror mange foreldre og besteforeldre vil oppleve denne boken som en gave.» - Ole D. Hagesæther «Denne andaktsboken formidler en grunnleggende klassisk kristen tenkning. Følger du boken gjennom kirkeåret, får barna et godt fundament for sin kristne tro og de vil forstå hva det betyr å leve ut troen i hverdagslivet.» - Margareta Magnus «Andaktene i denne boken formidler glede, trøst, ettertanke og utfordring. De daglige refleksjonene gir pulsslag til både små og stores trosliv, gjennom lyse og mørke dager. Den bærende rytmen i disse pulsslagene er den varme formidlingen av det tillitsfulle forholdet til Gud.» - Peder Solberg Egil Johannes Reindal (f. 1948) har arbeidet en årrekke blant studenter og skoleungdom i Norge og i Kamerun. Han har vært sokneprest i Den norske kirke, undervist i folkehøgskolen og sammen med sin kone vært 5 år på fulltid i Ungdom i Oppdrag. Siden 2004 har han vært ansatt ved NLA Høgskolen i Bergen.

Bare skriv inn ord og uttrykk relatert til hva du vil gjøre videre, i feltet Fortell meg det, og så kommer du raskt til funksjonene du vil bruke, eller handlingene du vil utføre. Fortell hva som skjedde med oss. Oslo: Gyldendal.

Husk at hjemme hos besteforeldrene er det deres regler som gjelder. Hvis de er gamle, ikke glem at de kan bli slitne. Historier: Fortell om den gangen du lurte bestemor eller da du måtte overnatte ufrivillig i skogen.

RELATERTE BØKER