Fellesskap og bønn

Fellesskap og bønn - Dietrich Bonhoeffer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dietrich Bonhoeffer
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Fellesskap og bønn.pdf
ISBN
5994216770623

BESKRIVELSE

De to bøkene som her foreligger i ett bind hører til Dietrich Bonhoeffers senere produksjon. Et liv i fellesskap utkom første gang i 1939, og hans innføring i Salmenes bok, Bibelens bønnebok, som kom i 1940, er den siste han fikk utgitt før han fikk endelig skriveforbud av nazimyndighetene. Begge bøkene har tilknytning til Bonhoeffers arbeid og tenkning som rektor ved et av Bekjennelseskirkens prekenseminarer. Derfor hører de sammen. Kirken må til enhver tid tenke gjennom hvordan den best kan leve i fellesskap og bønn for å utføre sin tjeneste i verden. Med sine skarpe analyser og radikale tanker utfordrer Dietrich Bonhoeffer også vår tids kristne.

Så meld deg på og feir julen sammen med oss. Hver søndag har vi barnekirke. Ca 10-20 barn møtes for å lære om Gud og ha fellesskap.

Ta på deg et apostolat i din menighet eller ved et kloster. Forkynnelse skjer både i ord og i gjerning: katekese, kor, ministrant, barne- og ungdomsarbeid ... Fellesskap og bønn Dietrich Bonhoeffer (Indbundet) Tip en ven 222 kr Antal .

RELATERTE BØKER