Disse øyeblikk

Disse øyeblikk - Herbjørg Wassmo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herbjørg Wassmo
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Disse øyeblikk.pdf
ISBN
9514314744392

BESKRIVELSE

Sterk selvbiografisk beretning fra Herbjørg Wassmo.Disse øyeblikk er historien om et kvinneliv i vår nære norske fortid, om utdannelse og yrkesliv, om mann og barn, om kampen for å eie en flik av egen tid, om å være inntrykksvar og bråsint, åpen for verden og innestengt av egen steilhet. Det er en historie omgitt av det nordnorske landskapets raushet og harde tak. Og det er historien om den unge kvinnen som våget å bryte absolutte tabuer, og som ble en av Norges største og høyest elskede forfattere."Det bærer av sted, i Herbjørg Wassmos nye bok, gjennom årene, gjennom livet. Velskrevet, veldreid, hensynsløst ærlig." Terningkast 5 i VG.

[email protected] ©2019 by Disse Øyeblikk. This site was designed with the .com.

Til å bli den man er. Fra forlagets side: Disse øyeblikk Herbjørg Wassmo Sterk selvbiografisk beretning fra Herbjørg Wassmo. Disse øyeblikk er historien om et kvinneliv i vår nære norske fortid, om utdannelse og yrkesliv, om mann og barn, om kampen for å eie en flik av egen tid, om å være inntrykksvar og bråsint, åpen for verden og innestengt av egen steilhet.

RELATERTE BØKER