12.000 mil på kryss og tvers gjennom Afrika

12.000 mil på kryss og tvers gjennom Afrika - Jarle Auset | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Auset
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
12.000 mil på kryss og tvers gjennom Afrika.pdf
ISBN
2144736913751

BESKRIVELSE

Bli med på en reise sammen med Jarle og reisevennen Betsy (bilen) gjennom hele det afrikanske kontinentet, hjem til Norge. Jarle Auset har bygd en spesialutgave av en Land Rover Defender, slik at det har vært mulig å bo og leve i bilen i flere år. Reisen starter i Sør Afrika og tar deg gjennom det sørlige Afrika, før den går østover og opp til pyramidene i Sudan. Der snur plutselig Jarle og reiser sørover til Sør-Afrika igjen for et lite sykehusbesøk før han reiser opp til Vest-Afrika. Totalt 43 afrikanske og et titalls land i Europa ble besøkt. En reise som varte i to og et halvt år på 12.000 mil med utrolig varierende veidekke, fra asfalterte motorveier til dype, gjengrodde jungelstier.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris 12.000 mil på kryss og tvers gjennom Afrika.

Jóna Hafdis, Einarsson. 1450 softail pilegrim Slalåm på caminoene 249,-Add to Wishlist. Og det til og med når min herlige nevø kommer på overnatting hos meg...

RELATERTE BØKER