Sandnesarkitektur

Sandnesarkitektur - Hild Sørby, Mette Paavola | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hild Sørby, Mette Paavola
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Sandnesarkitektur.pdf
ISBN
7826088586679

BESKRIVELSE

"Vi har ikke arkitektur i Sandnes, vi har bare hus!" Dette utsagnet var en gang typisk for sandnesfolks oppfatning av bebyggelsen i byen. Og på 1980-tallet ble Sandnes utpekt til Norges styggeste by. Med denne boka reiser forfatterne debatten om ikke Sandnes har en vel så interessant arkitektur som byer som er mer kjent for sin byggekunst. Sandnes' fysiske utforming, byens arkitektur- og byplanhistorie, behandles her for første gang. Boken kaster lys over byens etablering, form, beliggenhet og bebyggelsesstruktur. Den presenterer sentrale bygg fra hele byens historie i tekst og bilder. Hild Sørby er professor i kunsthistorie ved Universitetet i Stavanger. Mette Paavola er byplansjef og tidligere byantikvar i Sandnes kommune. Julia M. Andrade er frilansfotograf.

Vi kan komme til å bruke disse dataene til forbedring av våre nettsider og tjenester. - Boken Sandnesarkitektur framhever langt flere arkitektoniske perler enn det de fleste har vært klar over. Noen har dessverre gått tapt, med de fleste perioder og epoker er fortsatt representert.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788245011753 - Vi har lenge følt at vi som by har ligget i skyggen av Stavanger, men nå tror jeg at Sandnes er på vei til å finne seg selv, sier byplansjef Mette… Sandnesarkitektur Hild Sørby, Mette Paavola (Innbundet) Tips en venn 376 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER