Ordforråd hos flerspråklige barn

Ordforråd hos flerspråklige barn - Kirsten Meyer Bjerkan, May-Britt Monsrud, Anne Cathrine Thurmann-Moe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Meyer Bjerkan, May-Britt Monsrud, Anne Cathrine Thurmann-Moe
DIMENSJON
9,92 MB
FILNAVN
Ordforråd hos flerspråklige barn.pdf
ISBN
6720002886329

BESKRIVELSE

- Hvilke utfordringer møter barn som skal lære norsk som andrespråk?- Har flerspråklige barn samme ordforråd på begge språk?-....... Hvordan kartlegge barn med norsk som andrespråk?-....... Hva kan være en god pedagogisk tilrettelegging for å styrke ordforrådet?Dette er noen av problemstillingene som blir drøftet i denne boken. Ordforrådet er sentralt for utvikling av språk og for lese- og skriveutvikling. Ikke minst gjelder dette for barn som vokser opp med flere språk parallelt. Boken er nyttig for studenter, lærere, spesialpedagoger og andre som jobber eller skal jobbe med flerspråklige barn.

Pernille Hansen har disputert ved Universitetet i Oslo med avhandlingen "In the beginning was the word A study of monolingual and bilingual children's lexicons". Hun peker på at det er nødvendig å se på alle språk barnet kan for å få et riktig bilde av ordforrådet. Ordforråd hos flerspråklige barn Pedagogiske og spesialpedagogiske utfordringer - Hvilke utfordringer møter barn som skal lære norsk som andrespråk? - Har flerspråklige barn samme ordforråd på begge språk? Pris: 509,-Legg i handlekurv Pris: ... Ordforråd hos flerspråklige barn.

Hvilke utfordringer møter barn som skal lære norsk som andrespråk? Har flerspråklige barn samme ordforråd på begge språk? Dette er noen av problemstillingene som blir drøftet i denne boken. Ordforrådet er sentralt for utvikling av språk og for lese- og skriveutvikling. Pris: 440,-.

RELATERTE BØKER