Møt meg, møt meg, møt meg

Møt meg, møt meg, møt meg - Nils-Øivind Haagensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Møt meg, møt meg, møt meg.pdf
ISBN
4765057070786

BESKRIVELSE

Nils-Øivind Haagensen har dratt på interrailtur, men den som forventer å lære mye om Tyskland, Italia, Frankrike, Storbritannia og Skottland, blir trolig skuffet.Haagensen har motvillig lagt ut på tur, og han vet ikke hvorfor han har dratt. Det blir derfor vel så mye en reise innover i mennesket som utover i landskapene. Haagensen vil ikke se verden, han vil være verden. Hvorfor grue seg dagen før avreise? Hvorfor grue seg dagen før hjemreise? Hvorfor reise både hit og dit når det du leter etter verken er her eller der? Hva leter du etter, forresten? Leter du i det hele tatt?Er det sant at du har vært på interrail? Er det sant at du bare dro? Og er det sant at ingenting skjedde på toget og i alle byene? Ingenting i Paris, ingenting i Manchester? Ingenting i Trieste? Ingenting i Torino? Er det sant? Er det sant det du skriver nå? Hva skriver du, forresten? Hvem er det som på død og liv skal møte deg? Finne deg? Elske deg? Hvor drar du? Hvor var du? Hvor er du? Les utdrag fra boken [pdf]

Nå møtes de til samtaleterapi hos psykolog Peder Kjøs. Rune Rudberg - Møt meg i Stockholm C Dm Møt meg i Stockholm kjære, og bli hos meg G C Vil alltid ha deg nære, du vet jeg savner deg Dm Ingen tid på døgnet vil du gi meg fred G C Pakk din koffert kjære, se til å kom deg av sted C Dm Møt meg i Stockholm elskling, og bli en stund G C Ta deg fri fra jobben, bare finn på en grunn Dm Ikke la deg hindre, tiden vår er kort G C La oss være ... 13. 02 2020 - 16.

En raus praksis ser pårørende som ressurser, som medspillere, som deltakere og medmennesker på sine premisser. Nøklene til det gode samarbeidet mellom pårørende og tjenestene rundt oss er kontinuitet, ... Møt meg, møt meg, møt meg .

RELATERTE BØKER