Ikke si et ord

Ikke si et ord - Holly Seddon | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Holly Seddon
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Ikke si et ord.pdf
ISBN
5056733256018

BESKRIVELSE

Noen hemmeligheter dør ikke, de stenges bare inne. Alex Dale er på vei mot stupet. Destruktive vaner har kostet henne både ekteskapet og en lysende journalistkarriere. Alt hun har igjen av faste holdepunkter, er de daglige rutinene: Hver morgen løper hun til kroppen verker, så jobber hun et par timer med sporadiske frilansoppdrag før fortiden griper henne i et kvelertak og hun drukner seg i søvn. Alex skal intervjue en lege på et sykehus, og i den forbindelse hører hun ved en tilfeldighet om Amy Stevenson. Amy var en helt vanlig jente inntil hun en dag ble funnet bevisstløs etter et overfall. Amy har nå ligget i koma i 15 år, glemt av verden. Hennes skjebne kunne like gjerne ha vært Alex egen. Raskt blir sykehusbesøk en del av Alex faste dagsplan. Det som startet som research til en artikkel, blir en personlig besettelse. Hvordan finner du gjerningsmannen når det ikke finnes andre vitner? Alex skjønner at i jakten på løsningen leter hun etter den viktigste sannheten i sitt eget liv. «Et førsteklasses psykologisk drama.» The Independent «Gripende thriller som vil holde leseren fanget til siste side.» Publishers Weekly «Til å bli fullstendig oppslukt av.» Kirkus «Denne glimrende, ytterst lesverdige og tempopregede romanen vil få deg hektet.» The Sun «Ikke si et ord, ikke gjør noen avtaler, ikke gjør noe som helst før du har lest ferdig denne boken. For vi må advare deg du kommer til å bli hektet fra første side. En briljant, gripende bok du bare må lese.» Glamour UK Holly Seddon (f. 1980) vokste opp på den engelske landsbygda og har alltid vært opptatt av bøker. Hun er nå forfatter på heltid og bor i Amsterdam med mannen James og fire barn. Hun har skrevet for aviser, nettsider og magasiner siden hun var i tjueårene. Ikke si et ord er hennes første roman og har blitt en bestselger i flere land siden den utkom i 2016.

Det var slik studentene ble testet på høyskoleprøven. - Et ord som kommer alene kan være vanskelig å forstå.

Frasen kommer fra amerikansk reklame på 1920-tallet som feilaktig hevdet dels at det kom fra en kjent japansk filosof og dels at det var et kinesisk ordspråk. Frasen viser til forestillingen om at en idé kan formidles bedre og mer effektivt med ett bilde enn ... Hvordan kan man vite at et ord er et substantiv? Det er flere måter å finne det ut på.

RELATERTE BØKER