Ferieparadiset

Ferieparadiset - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
9,29 MB
FILNAVN
Ferieparadiset.pdf
ISBN
9409053865486

BESKRIVELSE

Latterbombe om Greg og resten av familien som denne gangen er på juleferie -- i billigbokutgave. For å slippe unna stress og mas har familien til Greg bestemt at de skal tilbringe julen på et feriested i stedet for hjemme. Men det som skulle ha vært en stressfri ferie, ender opp med å bli et sant feriemareritt. Jeff Kinney er verdens kanskje MEST populære barnebokforfatter. En pingles dagbok har nå passert 180 millioner solgte bøker på verdensbasis, og millioner av barn verden rundt har blitt lesere nettopp på grunn av disse bøkene. Den første boka i serien Diary of a Wimpy Kid utkom i USA i 2007, og ble en umiddelbar braksuksess.

Hør utdrag Fra forlagets omtale: For å slippe unna ... Kjøp Ferieparadiset fra Bokklubber Ikke alle ferier er avslappende, i hvert fall ikke for Heffley-familien. Bok 12 i den fabelaktig populære serien om Pingla Greg.

Til toppen ... Tradisjonsrikt fiskevær på trøndelagskysten. Overnatt i våre rorbuer eller på havhotellet, lei båt og opplev fiskeeventyret.

RELATERTE BØKER