Fabeldyr og hvor de er å finne: det opprinnelige filmmanuskriptet

Fabeldyr og hvor de er å finne: det opprinnelige filmmanuskriptet - J.K. Rowling | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.K. Rowling
DIMENSJON
8,75 MB
FILNAVN
Fabeldyr og hvor de er å finne: det opprinnelige filmmanuskriptet.pdf
ISBN
2909403128208

BESKRIVELSE

Fabeldyr og hvor de er å finne. Det opprinnelige filmmanuskriptet er forløperen til serien om Harry Potter. Dette nye eventyret til magizoolog Salmander Fisle er det første av fem planlagte filmer med manus skrevet av J.K. Rowling. Leserne vil gjenkjenne hennes briljante fantasiverden, hennes humoristiske stil på hver side, hennes vidunderlige visjon av et magisk univers, og hennes dype sympati med og forståelse for alle slags folk (om de har tryllestaver eller ei).

Det opprinnelige filmmanuskriptet book. Read 7,487 reviews from the world's largest community for readers.

Slettete filmscener er heller ikke med, da boken hele tiden har blitt oppdatert for å være samstemt med filmen. Fabeldyr og hvor de er å finne. Det opprinnelige filmmanuskriptet book.

RELATERTE BØKER