Drømmen om en hverdag

Drømmen om en hverdag - Magnus Nielsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Nielsen
DIMENSJON
5,5 MB
FILNAVN
Drømmen om en hverdag.pdf
ISBN
8473548565759

BESKRIVELSE

Bernhard har lenge forberedt sin beslutning. En avgjørelse som etter hans mening vil medføre store endringer i livet. Tomhet og tvil skal bli en saga blott, fra nå av vil hver dag gi ham innhold og mening Men noe skjer. Hendelser som ingen, og aller minst Bernhard har vært forberedt på, og som brått påvirker alt og alle. Omveltningene truer med ett utsiktene til egen lykke. Omgitt av krig tvinges Bernhard til å kjempe for hva som utvikles til å bli en kjærlighetshistorie noe utenom det vanlige.

Omgitt av ... En kunde står i en butikk og drømmer sikkert om en vanlig hverdag der han hoster på damen som sitter i kassen, hvor hun i en fart trekker seg tilbake. Det er en grunn til å følge retningslinjer, vi vet ikke hva som er hva, derfor må vi alle ha et kollektivt ansvar. Drømmen om en hverdag : Et kobberstikk.

Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her.

RELATERTE BØKER