Å sitte med et bilde

Å sitte med et bilde - Arne Vinnem | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Vinnem
DIMENSJON
3,15 MB
FILNAVN
Å sitte med et bilde.pdf
ISBN
7521108747435

BESKRIVELSE

Å sitte med et bilde er en bok med en fot plantet i litteraturen og den andre i kunstfeltet. Den har form som en lyrikksamling, men opprinnelsen i et konseptuelt arbeid med fotografi.For noen år siden fikk Arne Vinnem det for seg at han skulle se igjennom alle fotografier som i løpet av livet hadde hopet seg opp på datamaskiner og telefoner, i pappesker og permer samt album og bøker, og alt annet han hadde tatt vare på som inneholdt fotografisk materiale. I dette mylderet av hundre tusener av bilder utmerket det seg et lite utvalg av fotografier, som Vinnem på ulike tidspunkt i livet hadde festet seg ved. Etter hvert som disse hukommelsens favoritter vokste i antall, vokste også nysgjerrigheten på å se hvilket utsnitt av verden disse bildene samlet ville gi. Denne nysgjerrigheten endte til slutt opp i et album av ord.Arne Vinnem (f. 1978) er billedkunstner.

D850 er et meget avansert fullformatkamera. En av funksjonene, er at den kan snu negativ film til positive bilder. Et stort blikkfang i taket med myke former kan være beroligende å hvile øynene på før søvnen tar deg.

Den har form som en lyrikksamling, men opprinnelsen i et konseptuelt arbeid med fotografi. For noen år siden fikk Arne Vinnem det for seg at han skulle se igjennom alle fotografier som i løpet av livet hadde hopet seg opp på datamaskiner og telefoner, i ... Kjøp Å sitte med et bilde fra Norske serier Å sitte med et bilde er en bok med en fot plantet i litteraturen og den andre i kunstfeltet.

RELATERTE BØKER