Hjertet og sirkulasjonssystemet

Hjertet og sirkulasjonssystemet - Jan Helge Halleraker | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Helge Halleraker
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Hjertet og sirkulasjonssystemet.pdf
ISBN
7737666912362

BESKRIVELSE

Hjertet og sirkulasjonssystemet er en innføringsbok i et viktig tema innen de naturvitenskapelige emnene tilpasset bachelorutdanningen i sykepleie. God kunnskap om hjerte- og sirkulasjonssystemet er avgjørende for å kunne forstå hvordan kroppen, fysiologien og sykdomslæren er bygd opp og henger sammen.Denne innføringsboken har en pedagogisk oppbygning med gode anatomiske illustrasjoner og detaljerte og forklarende bildetekster. Boken egner seg ypperlig når studenter skal øve til eksamen eller repetere stoff.Jan Helge Halleraker har arbeidet som praktiserende lege i 35 år. Han har vært kirurg og allmennlege, og overlege og medisinsk sjef ved Marinens hovedbase på Haakonsvern. Halleraker er førstelektor ved sykepleierutdanningen på Høgskulen på Vestlandet, avdeling Stord/Haugesund.Hjertet og sirkulasjonssystemet inngår i Fagbokforlagets «kortlest»-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleiestudenter.Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

God kunnskap om hjerte- og sirkulasjonssystemet er avgjørende for å kunne forstå hvordan kroppen, fysiologien og sykdomslæren er bygd opp og henger sammen.Denne innføringsboken har en pedagogisk oppbygning med gode anatomiske illustrasjoner ... Kosthold og hjerte- og karsykdommer og demens. Et høyt inntak av mettet fett fører til økt kolesterol, som øker risikoen for hjertesykdom.

Et høyt inntak av salt kan gi økt blodtrykk, som også øker risikoen for både hjerte- og karsykdommer og demens. Hjerte og sirkulasjon hos dyregrupper. Hos vertebratene er hjertet pumpen i sirkulasjonssystemet.

RELATERTE BØKER