Fryktløs

Fryktløs - Lisa Gardner | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Gardner
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Fryktløs.pdf
ISBN
8046641479738

BESKRIVELSE

Det siste D.D. Warren husker, er at hun befant seg på drapsstedet etter mørkets frembrudd. En gulvplanke som knirket, en lav, nynnende stemme i øret - før det ble svart. Hun ble funnet alvorlig skadet i bunnen av en bratt trapp, og nå kan hun ikke bevege seg uten at smertene er uutholdelige. Hun kan ikke jobbe. Hun kan ikke engang løfte den tre år gamle sønnen. Seks uker etter finner politiet et nytt offer. D.D. er den eneste som kan ha sett morderen. Den eneste måten hun kan huske på, er ved å trosse smerten - og frykten.«Spenning fra første til siste side! Fans av Michael Connelly og Harlan Coben kommer til å storkose seg.» LIBRARY JOURNAL«Et strålende plot gjør at Gardners thriller utmerker seg.» PUBLISHERS WEEKLY«Ingen leverer fulltreffere i denne sjangeren som hun gjør.» LEE CHILD«Obligatorisk lesning for alle spenningsentusiaster.» ASSOCIATED PRESS«Fengslende.» PUBLISHERS WEEKLY

Foto: NTB SCANPIX Vis mer Da jeg var 21 år gammel, var jeg fryktløs. I dag er jeg fortsatt fryktløs, men bare i liv-eller-død-situasjoner.

Formelt er det integralet over tiden t av kraften F(t) som virker på en gjenstand, = ∫ Hvis kraften er konstant, er derfor impulsen gitt ved produktet I = Ft hvor t er tiden kraften virker. Den har i dette tilfellet samme retning som kraften. Fryktløs 8-åring hamler opp med tre væpnede ranere.

RELATERTE BØKER