Stormhvalen om vinteren

Stormhvalen om vinteren - Benji Davies | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benji Davies
DIMENSJON
5,86 MB
FILNAVN
Stormhvalen om vinteren.pdf
ISBN
4458287025658

BESKRIVELSE

En nydelig historie om forholdet mellom far og sønn, og en liten babyhval som kommer tilbake. På en øy full av snø venter en liten gutt på pappaen sin, som har dratt på fisketur. Det blåser opp til snøstorm, og den lille gutten må finne pappa. Men hvem skal redde ham, når han trenger hjelp? Benji Davies er en britisk forfatter og illustratør. Stormhvalen om vinteren er oppfølgeren til bildeboka Stormhvalen, som ble en internasjonal bestselger.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets En nydelig historie om forholdet mellom far og sønn, og en liten babyhval som kommer tilbake. Stormhvalen om vinteren er oppfølgeren til bildeboka Stormhvalen, som ble en internasjonal bestselger. FAKTA Utgitt: 2018 Forlag: Aschehoug Innbinding: Innbundet Språk: Norsk Bokmål Sider: 32 ISBN: 9788203263965 Utgave: 1.

Denne vinter ... Stormhvalen om vinteren av Benji Davies 3-6 år innbundet, 2018, Norsk (bokmål), ISBN 9788203263965. En nydelig historie om forholdet mellom far og sønn, og en liten babyhval som kommer tilbake.

RELATERTE BØKER