Slik ble det

Slik ble det - Truls Aslaksby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Truls Aslaksby
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Slik ble det.pdf
ISBN
4102623226054

BESKRIVELSE

I løpet av århundret 1800-1900 endret Christiania (Oslo) seg fullstendig. Provinsbyen i det danske eneveldet var blitt Norges hovedstad med 20 ganger så mange innbyggere. Denne boken skildrer hvordan den nye begyggelsen tok form av fattigforsteder, leiegårder, fabrikker, kirker, skoler, villaer og forretningspalasser. Forfatteren belyser bakgrunnen for den eksplosive befolkningsveksten, hvordan tildels tilfeldigheter, men også private og til en viss grad offentlige reguleringer, økonomi og ikke minst smak og behag styrte utviklingen. Den viser også hvordan det delvis entreprenørdrevne og spekulativt pregede boligmarkedet arbeider innen rammen av eiendomsrett, bygningslov, industrialisering, et primitivt finansieringssystem og mer eller mindre fattige boligsøkendes behov og evne til å betale.

Paret ville imidlertid ikke gi noen ytterligere kommentarer og da Iuel tidligere denne uken ... Slik ble de kjærester. ...

Det er et stykke under forventningene ... Slik skulle det også bli, men på en mer dramatisk måte enn seerne kanskje hadde ventet. Luyendyk endte nemlig opp med å fri til Becca Kufrin (30), som sa ja på stedet.

RELATERTE BØKER