Med malepensel gjennom årets tolv måneder

Med malepensel  gjennom årets tolv måneder - Anne Kristin Gjertsen, Eidis Huseby, Inger Amundsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Kristin Gjertsen, Eidis Huseby, Inger Amundsen
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Med malepensel gjennom årets tolv måneder.pdf
ISBN
6445885756636

BESKRIVELSE

«Denne boken er ment som inspirasjonskilde til å bevege seg inn i fargenes fantastiske verden, enten du er begynner eller har erfaring i maling. Boken inneholder både ideer til enkle maleøvelser og beskrivelser av dypere prosesser, hvordan fargene følger naturens skiftninger gjennom årets høytider. La boken bli til inspirasjon i din egen prosess, og til fordypning». (Fra forfatternes presentasjon på omslaget). Diane Flowers, engelsk billedkunstner og maleterapeut, holdt i mange år kurs i Oslo, som ga en 4-årig utdannelse i maleterapi. Boken er blitt til som et resultat av dette arbeidet.

Det var litt kjedelig at årets turprosjekt med minst en telttur hver måned ikke ble gjennom ført på ... Gjennom årets leseutfordring inviterer Fredrikstad bibliotek sine besøkende med på en litterær reise i tid fra 1900 fram til i dag. TOLV NETTER I NORDMARKA Gjennom hele 2013 tilbrakte Torbjørn Ekelund tolv netter i Nordmarka, én i hver av årets måneder. Det var ikke mye, men det var mer enn ingenting.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris FRA BOKENS INNHOLD: Kapittel 1: MED MALEPENSEL GJENNOM ÅRETS TOLV MÅNEDER. Dette kapitlet inneholder deler av de inspirasjoner vi delte med hverandre, samt et utvalg av bildene fra det første året vi malte sammenen.

RELATERTE BØKER