Jødiske gleder

Jødiske gleder - Vera Komissar | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Komissar
DIMENSJON
9,67 MB
FILNAVN
Jødiske gleder.pdf
ISBN
9612591165297

BESKRIVELSE

Kokekunst og tradisjoner spiller en viktig rolle i jødiske høytider. I tekst og bilder inviteres du her inn i en rik kulinarisk tradisjon som fremdeles holdes levende. "Jødiske gleder" byr på oppskrifter til de mest sentrale rettene i jødisk kokekunst, samtidig gir boken en enkel innføring i rettenes plass innenfor rammen av sabbat og jødiske høytider. Vera Komissar er dansk jøde, men har i mange år spilt en aktiv rolle i Trondheims jødiske miljø. "Jødiske gleder" ble første gang utgitt i 1998 og kommer i denne siste utgaven med nye illustrasjoner.

Det er totalt 1300 jøder i Norge. 160 av dem er barn i norsk skole.

Etikk. Med sin vekt på lydighet overfor Guds bud er jødedommen en sterkt etisk orientert religion. - Gleder meg - Jeg er veldig glad for denne muligheten og gleder meg til å utvikle Jødisk museum Trondheim til en enda viktigere institusjon for formidlig og kunnskap om den norsk-jødiske historien, og dens betydning, sier Bjarte Bruland i en pressemelding. Amerikanske liberale jødiske ledere mener det er skremmende at president Donald Trump åpner for å droppe tostatsløsningen for Israel og Palestina.

RELATERTE BØKER