Farvel til Eddy Bellegueule

Farvel til Eddy Bellegueule - Edouard Louis | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edouard Louis
DIMENSJON
11,47 MB
FILNAVN
Farvel til Eddy Bellegueule.pdf
ISBN
1626735662046

BESKRIVELSE

Edouard Louis skriver sitt eget liv i denne romanen. Boka ble en sensasjon da den kom ut i Frankrike og skapte enorm debatt. Forfatteren var bare 21 år da han debuterte. Egentlig er Eddy Bellegueules opprør mot foreldre, fattigdom og en sosial bakgrunn med vold og rasisme, bare det andre trinnet i denne unge guttens dramatiske liv. For før han klarer å gjøre opprør mot den verden han vokser opp i, er det denne verden som står opp mot Eddy. Svært tidlig opplever han både forakt og alvorlig mobbing fra sine egne. Valget er enkelt da muligheten til slutt byr seg. Flukt. Dette er en annerledes klassereise, men det kunne vært historien til så mange andre unge som føler at verden de lever i, er altfor trang.

Farvel til Eddy Bellegueule er en annerledes klassereise, og tar for seg tema som seksualitet, fattigdom, rasisme, kjønn og eksklusjon i dagens Frankrike. Kjøp Farvel til Eddy Bellegueule fra Bokklubber I romanen «Farvel til Eddy Bellegueule» skriver Edouard Louis sitt eget liv. Boka ble en sensasjon da den kom ut i Frankrike og skapte enorm debatt.

Sann, og derfor god. Hva om Edouard Louis skrev om oppvekst på Montebello? Teaterstykket Farvel til Eddy Bellegueule til tider intenst om homofobi og frihetstrang En ung gutt er fanget i en småby.

RELATERTE BØKER