Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu - Oddgeir Bruaset | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddgeir Bruaset
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.pdf
ISBN
7403377821138

BESKRIVELSE

Kven er desse menneska? Har dei gjort det mange av oss har drøymt om, men få har våga? Og - har dei noko å seie oss?Framleis finst det menneske som vel å leve i einsemd, milevis frå næraste granne. Somme er fødde og oppvaksne på desse stadene og ønskjer å bli verande. Andre har brote med sitt tidlegare liv og flytt til ein utpost. Ikkje alle trivst med å ha asfalt under føtene eller å vere slavar under klokka og maskinen. Derfor har dei søkt freden og fridommen i ein fjern avkrok. "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu" er blitt ein av dei mest populære TV-seriane vi har. I denne boka, som er skriven av programskaparen Oddgeir Bruaset, vil ikkje lesaren berre møte att stader og menneske han kjenner frå skjermen, men oppdage nye, spennande sider ved dei. Her er muntre historier og gripande lagnader om kvarandre.

Vis ... Der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Drøymer du om å leve nær naturen under enklare kår? Her møter du menneske som gjer nettopp det.

En skulle kanskje tro det var begrenset hvor mange einstøinger det ... Der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Tilbake til søkeresultater.

RELATERTE BØKER