Sosiale medier for forskere, kommunikasjonsrådgivere og fageksperter

Sosiale medier for forskere, kommunikasjonsrådgivere og fageksperter - Audun Farbrot | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Farbrot
DIMENSJON
8,49 MB
FILNAVN
Sosiale medier for forskere, kommunikasjonsrådgivere og fageksperter.pdf
ISBN
7032303266900

BESKRIVELSE

Ved å ta i bruk sosiale medier i din forskningskommunikasjon, øker du sannsynligheten for å bli funnet på Internett. Du vil oppnå større anerkjennelse og oppmerksomhet som forsker, samtidig som den samfunnsmessige verdien av forskningen din øker.Spørsmålet er derfor ikke om du skal være på sosiale medier som forsker og fagperson, men hvordan du skal gå fram. Sosiale medier for forskere, kommunikasjonsrådgivere og fageksperter er en praktisk håndbok som gir deg den nødvendige starthjelpen. Boka drøfter blant annet følgende temaer og problemstillinger: Hvordan får du tid til sosiale medier? Facebook for forskere Twitter for forskere LinkedIn og SlideShare for forskere Forskningskommunikasjon i form av video, lyd og bilder Å bygge faglig identitet på nett Hvordan vinne kampen om oppmerksomheten? Fallgruver i sosiale medier Boka henvender seg til forskere, fageksperter, doktorgradsstudenter og kommunikasjonsrådgivere ved universiteter, høgskoler, forskningsinstitutter og øvrige kunnskapsvirksomheter.

e-bok, 2015. Leveres direkte via nedlastning.

Sosiale medier er ikke enda en kanal der du kan sende ut det samme budskapet ditt. Tenk dialog og ... Sosiale medier for forskere, kommunikasjonsrådgivere og fageksperter.

RELATERTE BØKER