Selvmordsbomber - hun trosset jihad

Selvmordsbomber - hun trosset jihad - Esther Ahmad, Craig Borlase | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Esther Ahmad, Craig Borlase
DIMENSJON
11,92 MB
FILNAVN
Selvmordsbomber - hun trosset jihad.pdf
ISBN
4136008707216

BESKRIVELSE

Den dramatiske og sanne historien om en kvinne som meldte seg frivillig til å drepe vantro - og deretter ble stilt ansikt til ansikt med døden for selv å ha blitt en. Mot til å trosse jihad er den sanne historien om ei jente som vokste opp under et radikalt islamsk regime. Hun ble opplært til å tro at den ultimate hensikten med livet hennes var å tjene Allah og dø som jihadist. To netter før hun skulle dra for godt, fikk hun imidlertid en drøm ... en drøm som skulle endre livet hennes fullstendig. Mot alle odds ble Esther en etterfølger av Jesus - selv om det å forlate islam innebar å få en dødsdom hengende over seg. I stedet for å drepe henne umiddelbart, utfordret Esthers rasende far henne til en rekke offentlige debatter med muslimske mullaer: Bibelen mot Koranen. Hvis Esther vant, ville hun kanskje få leve. Men hvis de muslimske mullaene vant, ville Esther bli nødt til å avsverge sin kristne tro. En hel måned - hvis hun overlevde så lenge - skulle Esther bli ført fram for en folkemengde for å forsvare sin nyvunne tro. Ville Gud gi henne ordene hun trengte for å argumentere mot muslimske ledere, tidligere venner og til og med sin egen familie? Denne boken er en fantastisk historie om en kvinne som er rede til å gi alt for Jesus, og vi får se hvordan livet hennes ble forvandlet fra et liv i frykt til et liv fylt av overveldende kjærlighet.

bokkilden.no Emnet Sharia inneholder 2 produkter Ny. Esther Ahmad Selvmordsbomber - hun trosset jihad.

20). Reidun Kristoffersen har lest og har en sterk anbefaling på denne dramatiske og sanne historien ️.Den handler om en kvinne som meldte seg frivillig til å drepe vantro - og deretter ble stilt ansikt til ansikt med døden for å ha blitt en. Kjøp Nomade var jeg fra Tanum Forfatteren og journalisten Isabelle Eberhardt (1877-1904) ble en legende før hun 27 år gammel omkom i den algeriske ørkenen.

RELATERTE BØKER