Om ikke nå, når da?

Om ikke nå, når da? - Primo Levi | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Primo Levi
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Om ikke nå, når da?.pdf
ISBN
3175344078549

BESKRIVELSE

I Om ikke nå, når da? er handlingen lagt til tidsrommet juli 1943-1945. Romanen forteller om en liten gruppe partisaner i det tyskokkuperte Ukraina. Noen av dem har unnsluppet massakrer og dødsleirer, andre er desertører fra Den røde armé. De er på marsj vestover, og vi slipper dem ikke av syne før de når Italia, siste stasjon på vei til det forjettede land, Palestina. Levi kjenner disse menneskene, derfor mister de ikke troverdigheten selv i de avsnittene hvor deres eventyr og viderverdigheter bringer tanken hen på pikareskromanen. Her er galgenhumor og ironi, men også en understrøm av varme og kjærlighet til jødisk kultur, til det jødiske mennesket, som gir boken et videre perspektiv enn det man vanligvis .nner i romaner med så nær forankring i faktisk historisk sto.. Boken ble i 1982 hedret med de to høyest hengende litteraturprisene i Italia - Viareggio- og Campiello-prisen. Etterord ved Margareth Hagen, professor i italiensk litteratur ved Universitetet i Bergen.

Behandlingsformer; Kontakt; Bestill time online; Om oss. Heidi S.

Velg setning; Universitetet i Oslo - Da-Når? NDLA - Sett inn da eller når; gyldendal.no - Sett inn da eller når. gyldendal.no - sett inn da eller når 2; lesogskriv.no - Fyll inn med da eller nå I Om ikke nå, når da? er handlingen lagt til tidsrommet juli 1943-1945.

RELATERTE BØKER