Mr Tourette og jeg

Mr Tourette og jeg - Pelle Sandstrak | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pelle Sandstrak
DIMENSJON
6,2 MB
FILNAVN
Mr Tourette og jeg.pdf
ISBN
6177081352267

BESKRIVELSE

Uventede ord og tvangstanker styrer Pelles liv helt fra barndommen i Nord-Trøndelag. Familien søker hjelp overalt, men ingen kan gi noen forklaring. Som voksen drar tvangstanker og ritualer Pelle lenger og lenger ned. Det tar flere timer å passere en dørterskel. Han slutter å vaske seg og gå på toalettet og flytter inn i et bilvrak på et gammelt fabrikkområde i Oslo. Så hører han en svensk professor snakke om Tourette på radioen. Pelle blir stiv av sinne og myk av glede - finnes det flere som ham? Ti år senere er Pelle frisk. Så frisk som han vil bli.Dette er hans historie. [Terningkast 5]«En sterk biografi om Tourettes syndrom»Sten Inge Jørgensen, VG"gripende og underholdende"Tidsskrift for den norske legeforeningPelle Sandstrak (1966) er norsk og er oppvokst i Nord-Trøndelag. Han er bosatt i Sverige der han har etablert seg som prisbelønnet foredragsholder, skuespiller og regissør. Han er en skattet skribent og foredragsholder.

Likevel klarer Pelle seg gjennom ungdomsårene. Han har drag på damer og er god til å spille ishockey. Mr Tourette og jeg book.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202439286 Kjøp Mr Tourette og jeg fra Cappelendamm Impulsiv oppførsel med overraskende lyder og ritualer styrer Pelles liv helt fra barndommen i Nord-Trøndelag. Ingen kan gi noen forklaring.

RELATERTE BØKER